Οδηγίες Παραγγελίας

Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΕΛΛΑΔΙΚΟ έρχεται σπίτι σας με δωρεάν μεταφορικά (οι τιμές που αναφέρονται στις σελίδες των προϊόντων είναι τελικές). Για τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία. Αν επιλέξετε τη μέθοδο της αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον χρέωση 5 ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Πιστωτική / χρεωστική / προ-πληρωμένη κάρτα

Θα μεταφερθείτε σε ασφαλή σελίδα πληρωμής της τράπεζας Πειραιώς, όπου και θα σας ζητηθεί να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Σε περίπτωση που η αγορά σας είναι επιτυχής, θα σας αποσταλεί άμεσα ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαιώσης αγοράς.

Ασφάλεια συναλλαγών

Η διαδικασία πληρωμής με χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής/προ-πληρωμένης σας κάρτας αναλαμβάνεται εξολοκλήρου από την Πειραιώς εξασφαλίζοντας την ασφάλεια της συναλλαγής σας μέσω ασφαλή διακομιστή της υπηρεσίας E pay, η χρήση της οποίας δεν επιβαρύνει το τελικό κόστος της παραγγελίας.

Η εταιρεία «ΕΝΩΣΗ ΑΕ» δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με κανένα τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε κάθε φορά την ίδια διαδικασία για αγορά μέσω του site μας.

  1. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Κάντε τις πληρωμές σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό Πειραιώς. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε το ID Παραγγελίας σας ως το αποδεικτικό πληρωμής. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις ολοκληρωθεί η μεταφορά στο λογαριασμό μας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:

Πειραιώς: IBAN: GR97 0172 5310 0055 3109 8940 794

Δικαιούχος: ΕΝΩΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΕ

  1. Αντικαταβολή

Πληρώνετε το ποσό στον υπάλληλο της μεταφορικής κατά την παράδοση του πακέτου. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ για την υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων.

Υπαναχώρηση

Σκοπός της εταιρείας «ΕΝΩΣΗ ΑΕ» είναι να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις αγορές σας. Σε κάθε περίπτωση όμως, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Μπορείτε να επιστρέψετε το/τα προϊόν/προϊόντα που παραγγείλατε από το elisios.gr εντός 14 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που εσείς ή ένα τρίτο υποδεικνυόμενο από εσάς πρόσωπο, το/τα παρέλαβε και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του/των προϊόντος/προϊόντων που παραγγείλατε. Εντός της παραπάνω προθεσμίας οφείλετε να ενημερώσετε την εταιρεία «ΕΝΩΣΗ ΑΕ» με έδρα την Ζαχαρω Ηλείας και Α.Φ.Μ. 801287946 για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την αγορά σας δηλώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, email, τηλέφωνο, αριθμό παραγγελίας και σχετικά σχόλια εφόσον επιθυμείτε. Μπορείτε να ενημερώσετε για την υπαναχώρηση μέσω email στο Enosi.zacharo@gmail.com.gr ή τηλεφωνικώς στο 2625034525.

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων ενώ έχετε πληρώσει με αντικαταβολή, θα πρέπει να συμπληρώσετε επίσης και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό τραπέζης, (αριθμό λογαριασμού, ΙΒΑΝ του ιδίου λογαριασμού και όνομα δικαιούχου), στον οποίο θα σας πιστωθούν τα χρήματα της επιστρεφόμενης αγοράς.

Εξαιρέσεις από το Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Η υπαναχώρηση ενδέχεται να μην γίνει αποδεκτή σε περίπτωση όπου τα προϊόντα έχουν υποστεί φθορές που προκλήθηκαν από τον παραλήπτη. Η εταιρεία «ΕΝΩΣΗ ΑΕ» εξετάζει κάθε περίπτωση με υπευθυνότητα και κατόπιν συνεννόησης με τον συναλλασσόμενο έχει ως σκοπό την ικανοποίησή του ως προς τις υπηρεσίες της.